Aktuelt

Nyhet i butikken: Cavallinis nydelige kalendre for 2024!

Cavallini & Co er et amerikansk merke grunnlagt av Brad Parberry i den historiske Ferry Building i San Fransisco i 1989. De lager bl.a kalendre og skrivesaker basert på Cavallini-arkivene. Cavallini-arkivene er Parberrys egen samling av tegninger og illustrasjoner, fra verdenskart og botaniske plansjer til anatomiske illustrasjoner. Samlingen inneholder alt fra sjeldne, flere hundre år gamle eksemplarer til hverdagslige motiver og plakater. Parberry begynte å samle allerede i barndommen, med en spesiell fascinasjon for Italiensk kalenderkunst.

Kalendrene inneholder vakre, unike motiv for hver måned.

“Cavallini’s signature product since 1989. Featuring images from the Cavallini archives.

Printed on Cavallini’s signature Italian paper.”

www.primstavenantikvariat.no

www.primstaven.shop