Dina Misund/Jo Sverre: torsd 9.februar 20:00

  • Date 9. februar 2023
  • Time 20:00 – 22:00

Velkommen til konsert med Dina Misund og Jo Sverre!

Billetter: https://primstaven.hoopla.no/organizer/ticket/events/3861331494/stats

«Dina Misund både var og er blant dem man legger merke til umiddelbart – hun har dette spesielle, basert på musikalitet, kvalitet, personlighet – på noe ekte.»
– Tor Hammerø

Det var først da hun coveret Kaizers sin «Drøm Videre Violeta» på P1 hun forstod at hun en dag ville synge på Romsdalsdialekta. Dina Misunds første helnorske utgivelse, EPen ‘Nye Spor’ kom i 2016. Utgivelsen inneholdt blant annet radiosinglene ‘Om du e klar’ og ‘Olai’. Sistnevnte havnet på Nrk P1´s A-liste og lå der i hele 9 uker.
I februar 2022 kom Dina endelig med en oppfølger. EPen ‘I et hav av folk’ har høstet strålende kritikker så langt, hvor hun blant anna samarbeider med tekstforfatter Ola Bremnes
og synger duett med Lewi Bergrud. Andre låter EPen inkluderer er tittelsporet «I et hav av folk», Dinas første låt om lykkelig kjærlighet og “La det bli mæ det” som har strømmet godt på Spotify sine editorial spillelister.
Musikken befinner seg inne i det myke pop- segmentet, med innslag fra både country og visesjangeren. Inspirasjonskilder er blant anna Neil Young, Joy Williams, Fleetwood Mac, Paolo Nutini, Katie Melua, Tori Amos og Allison Krauss.

Jo Sverre har gjort stor suksess med sine poplåter på hans karakteristiske rindalsdialekt. Med låter som ”Ka Om”, ”Luftslott” og «Dø samtidig» er han blant de mest spilte artistene på norsk radio de siste årene. Han har allerede rukket og spilt på flere av landets største festivaler, deriblant By:larm, OverOslo og Pstereo. Han ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018.

Jo Sverre innledet 2019 med å gi ut melankolske singelen «Luftslott», hvor han hadde med seg legendariske Sigmund Groven på munnspill. Sangen ble blant annet listet på NRK P1, og fikk masse spilletid gjennom vinteren og våren. Han innledet 2020 med singelen «Dø samtidig», som ble listet på NRK P3. Han er nå klar for å gi ut sitt andre album med påfølgende turné i 2023.

Jo Sverre er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, og har høstet stor jubel for sine konserter – både med sitt faste band og i mer intime format. Her får publikum servert alt fra det sarte og stemningsfulle, til fullt trøkk og allsang-garanti, ispedd Jo Sverres lune humor og prat mellom sangene.

”Kvalitespop med refrenger som lurer seg uunngåelig inn i hjernen.”
Vegard Enlid, Adresseavisen

”Norges svar på Coldplay. Ka Om er et mesterverk av ei låt.”
Littnytt.no